BEDRIFTSTEKNOLOGI

Ny Microsoft-informant i Norge

Kristin Innvær Wåle blir ny informasjonssjef i Microsoft Norge etter Kjell S. Rakkenes som har vært midlertidig innleid til stillingen fra Woldsdal & Partnere.

Therese Werenskiold
13. sep. 2000 - 13:00
Kristin Innvær WåleKjell S. RakkenesWoldsdal & Partnere

Behov for å bygge opp intern kompetanse på samfunns- og myndighetskontakt er en av årsakene til at Microsoft Norge nå ansetter en egen informasjonssjef.

- IT blir en stadig viktigere del av hele samfunnet. Derfor opplever Microsoft hele tiden økende pågang fra medier og omverden. For selskapet er det svært viktig at vi fortsetter åpenheten og tilgjengeligheten som Rakkenes har vært med å utvikle. Dessuten skal alle henvendelser til oss også i fremtiden behandles systematisk og godt. Wåle er rett person til å videreføre denne etablerte kulturen. Hun kjenner Microsoft godt og gleder seg til å tilby presse-Norge høy service. Jeg er trygg på at hun kommer til å være en god informasjonssjef, uttaler Microsoft-direktør Ole Morten Settevik i en pressemelding.

Wåle har vært ansatt i Microsoft siden 1996, og har de siste årene hatt ansvaret for kommunikasjon i Microsofts kanaler mot partnere. Som informasjonssjef
blir hun en del av Microsofts nye markedsavdeling, som ledes av markedssjef Leif Anders Aasen.

Rakkenes, som er partner i Woldsdal & Partnere, skal fortsatt være engasjert for Microsoft Norge som rådgiver.

Les mer om Kjell Rakkenes og Microsoft her:
Vil gi IT-bedrifter bedre råd
Datagigantene bytter rådgivere

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.