JUSS OG SAMFUNN

Ny sjef i SOL Sverige

Scandinavia Online i Sverige skal nå ledes av Carl Klingberg, som er mannen bak SOLs børstjeneste - Inside. Han overtar etter Cecilia Geijer-Haeggström, som gikk av etter noen få måneder ved roret.

29. juni 1998 - 10:24

I SOL Sverige er man overrasket over at den tidligere administrerende direktøren i SOL Sverige, Bo Blåeldh, ikke fikk tilbake jobben han hadde før SOL og Telia gikk sammen i vår, skriver svenske Resume.

Etter fusjonen inntok Cecilia Geijer-Haeggström sjefsstolen, og hun kom fra Telia Informedia. Bo Blåeldh har fungert som vise-administrerende direktør under Geijer-Haeggströms korte periode som administrerende direktør.

I neste uke overtar Carl Klingberg, og han har blitt kreditert tillit både hos Telia og SOL.

- Noen har blitt overrasket over at du tar over sjefsstolen etter Cecilia Geijer-Haeggström, har du kommentar til det?

- Det får stå på deres regning. Jeg har jobbet i SOL Sverige helt siden SOL var eid av Telenor, så kom Schibsted inn, og vi bygde opp SOL, sier Klingberg. Han tiltrer stillingen som administrerende direktør (VD) i SOL Sverige 1. juli. Han opplyser at hans ansettelse i VD-stillingen ikke er permanent, men utelukker ikke at han er interessert i stillingen på lang sikt.

- Jeg synes det er kul å bli vist den tilliten fra eierne. Men det er klart det ikke bare er en dans på roser å være leder. Det er eierne som avgjør om jeg fortsetter i stillingen utover den periode som er satt opp i utgangspunktet, sier Klingberg til digi.no. Han gruer seg ikke til å ta fatt på jobben i denne uke.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.