BEDRIFTSTEKNOLOGI

"Nye" Sense krever politisk behandling

De nye eierne i Sense krever at Samferdselsdepartementet behandler klagesaken fra det tidligere Sense-selskapet som kan gi det nye selskapet rett til å tilby mobiltjenester på Telenor Mobils infrastruktur.

Frode Eriksen
20. apr. 1999 - 10:13

Blant de nye eierne i Sense er Detlef Stübe, som nå er tilsatt som administrerende direktør i Sense Invest, som har kjøpt opp Sense-varemerket og forretningskonseptet fra konkuraboet.

- Vi mener departementet ikke har rett til avvise saken, sier Stübe til Dagens Næringsliv.

Samferdselsdepartementet har tidligere i et brev til bostyret opplyst at klagesaken er avsluttet og at ingen har rettslig krav på å overta posisjonen i klagesaken. Dette bestrides av de nye Sense-eierne, som via advokatfirmaet Steenstrup ANS skriver til Samferdselsdepartementet at de nye eierne av Sense har overtatt alle rettigheter fra boet, også klagesaken, skriver Dagens Næringsliv.

De nye eierne i Sense jobber nå får å skaffe penger til ny drift og regner med å kunne hente minst 100 millioner kroner i løpet av sommeren. Ifølge den nye styrelederen i Sense Invest, Harald M. Nissen-Lie jr. er det snakk om flere mulige eiere.

Det nye selskapet satser i likhet med gamle Sense på drift i de nordiske landene i løpet av året, og målet er fremdeles å tilby teletjenester uten å bygge egen infrastruktur.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra