JUSS OG SAMFUNN

Nytt datablad slippes tirsdag

Hjemmet Mortensens suksess med bladet HjemmePC har gitt mersmak. Nå søker forlaget også å tilfredsstille de litt tyngre databrukerne med et eget blad: PCPro skal ifølge vaskeseddelen lages "for alle som bruker PC, datautstyr, mobil elektronikk og Internett aktivt".

24. okt. 2000 - 03:22

PCPro legger opp til en mer avansert tilnæring til stoffet enn nevnte HjemmePC og IDGs mest kjente publikasjon PCWorld, skal en dømme etter førsteutgaven som nylig dumpet ned i digitodays postkasse.

Den første utgaven av PCPro inneholder endel Linux-stoff samt tester av blant annet CD-brennere, avanserte lydkort og 19-tommers skjermer. Kompaktplaten som er vedllagt nummer én av bladet inneholder mellom annet et fullverdig 3D tegne- og animasjonsprogram i tillegg til andre nytteprogrammer og enkelte spill. Bladet støtter seg ellers mye på rene oversettelser fra publikasjoner i Future Publishing-sfæren.

- Den typiske PCPro-leseren forventes å være kunnskapsrik og kjøpesterk, samtidig som han eller hun bruker mye tid på PC og Internett. Dessuten vil PCPro-leseren være interessert i nyheter om mobilt Internett og trådløs kommunikasjon, forventer ansvarlig redaktør Håvard Holmedal.

I en pressemelding lover han at hver utgave fremover vil inneholde alt fra produkttester og reportasjer til kjøpeveiledninger og nyheter fra og for databransjen.

PCPro vil dele redaksjon med HjemmePC i Oslo.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra