BEDRIFTSTEKNOLOGI

Også Windows Server 2008 blir forsinket

Microsoft har måtte endre timeplanen for lanseringen av Windows Server 2008.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
30. aug. 2007 - 12:15

Microsoft annonserte i går at den første servicepakken til Windows Vista først kommer i første kvartal av 2008. Ikke overraskende påvirker dette også lanseringen av Windows Server 2008. Microsoft har tidligere oppgitt at de to produktene vil leveres omtrent samtidig.

Riktignok skal Windows Server 2008 stadig lanseres sammen med Visual Studio 2008 og SQL Server 2008 under et arrangement i Los Angeles den 27. februar 2008, men mye tyder på at Windows Server 2008 ikke vil bli tilgjengelig for kundene på det tidspunktet. Dermed kan det hele ende opp med å bli en «papir-lansering».

    Les også:

Opprinnelig skulle den nye serverprogramvaren være klar for produksjon innen utgangen av dette kalenderåret. Nå skriver en representant for Microsofts Windows Server Division i et blogginnlegg at dette ikke vil skje. I stedet vil Windows Server 2008 først bli RTM-klar (Release to Manufacturing) en gang i løpet av første kvartal av 2008.

Årsaken som oppgis er at Microsoft ikke forventer å kunne levere produktet med tilstrekkelig god kvalitet allerede i år.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra