BEDRIFTSTEKNOLOGI

Opera 4.0 i offentlig beta mandag

Den første offentlig tilgjengelige betautgaven Opera 4.0 for Windows blir gjort tilgjengelig av Opera Software på mandag. Også utviklingen av Linux-utgaven har gjort framskritt i det siste.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
20. mars 2000 - 11:51

Etter at digi.no testet den lukkede betautgaven av Windows-versjon av Opera 4.0 i forrige uke, har Opera kommet så langt i utviklingen at selskapet har avgjort at programvaren er klar for en runde med offentlig betatesting.

Allerede onsdag i forrige uke fikk digi.no beskjed om at den offentlige betautgaven skulle lanseres om kort tid, men selskapet har siden den gang stadig oppdaget nye feil på egenhånd og som det ikke har ønsket at skulle være med i utgaven som legges ut senere i dag. Dette skjedde senest i dag tidlig, etter at selskapet hadde sendt ut pressemeldingen.

Opera 4.0 inneholder svært mye ny funksjonalitet i forhold til dagens utgave av nettleseren, versjon 3.62. Spesielt gjelder dette støtten for nyere protokoller og standarder.

Du kan laste ned betautgaven fra Opera Softwares nettsted senere i dag (kanskje allerede nå).

Ifølge Lars Frelsøy ved Opera Software vil det om kort tid også komme en tredje Technology Preview-utgave av Linux-utgaven av Opera 4.0.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.