FORBRUKERTEKNOLOGI

Opera for mobilen i nye betautgaver

Langt mer funksjonalitet har kommet på plass.

Menyen i Opera Mobile 5 Beta 2 for Symbian S60.
Menyen i Opera Mobile 5 Beta 2 for Symbian S60.
Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
2. des. 2009 - 14:53

Opera Software kunngjorde i dag at både Opera Mobile 10 Beta 2 og Opera Mini 5 Beta 2 nå er tilgjengelige. Den første betaversjonen av Opera Mobile 10 kom i begynnelsen av november, mens den tilsvarende betaversjonen av Opera Mini 5 kom allerede i september i år.

Beta 1-versjonene var preget av at en del velkjent funksjonalitet ikke var blitt lagt inn ennå. Dette gjaldt blant annet synkroniseringstjenesten Opera Link.

Nytt i Opera Mobile 10 Beta 2 er blant annet nettopp støtte for Opera Link, i tillegg til nedlastingsadministrator, mer fingervennlig brukergrensesnitt på enheter med berøringsskjerm, hukommelse for sideposisjon og zoomnivå når man blar i historikken og bedre minnehåndtering. En mer komplett oversikt over nyhetene finnes her.

Menyen i Opera Mobile 5 Beta 2 for Symbian S60.
Menyen i Opera Mobile 5 Beta 2 for Symbian S60.

Opera Mobile 10 Beta 2 er tilgjengelig til Symbian S60 og Windows Mobile på denne siden.

Opera Mini 5 Beta 2 er tilgjengelig for de fleste andre mobiltelefoner. Et par unntak er Apples iPhone og Android-baserte mobiler, men det loves i dette innlegget at en Android-versjon er under arbeid.

Det er ikke like mye nytt i denne betaversjonen av Opera Mini 5 som i Opera Mobile 10 Beta 2, men det loves at også denne versjonen nå har fått støtte for Opera Link og administrasjonsgrensesnitt for nedlasting.

Opera Mini 5 Beta 2 er tilgjengelig på denne siden.

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.