OPTICOM

Opticom-tabbe avslører ny samarbeidspartner

Opticom har et større eller mindre samarbeid med japanske Sanyo, det avslører et teknisk triks med et bilde Opticom deler ut.

24. mai 2002 - 13:47

I tillegg til Intel, samarbeider Opticom med Sanyo. Beviset ligger rapporten selskapet delte på sin presentasjon 22. mai, skriver det tyske nettstedet Zeitform.

På side 46 i rapporten er det bilde av en brikke som Opticom sier er deres. På brikken står det tydelig TFE (Thin Film Electronics), men resten er skjult med et oransje "forbudt"-merke Opticom har lagt oppå brikken.

Her er bildet uten det oransje skjulemerket. <i>Foto:  Opticom</i>
Her er bildet uten det oransje skjulemerket. Foto:  Opticom

Men dette er gjort etterpå - i vektorgrafikk, på toppen av et vanlige bilde. Zeitform har hentet opp rapporten på en maskin med et raskt grafikkort, men en treg prosessor. Dermed kommer bildet opp først - uten vektorgrafikken og man kan lese teksten "Sanyo". 

Her kan du lese avsløringen til zeitform.info på tysk og her finner du Opticoms rapport fra 22. mai. (Adobe Acrobat-format)

Opticom kan dog ha manipulert bilde for å skaffe seg et passende bilde til presentasjonen, men dette virker lite sannsynlig.

Nvidia skal få fart på utviklingen av humanoide-roboter. Dette er Digit, utviklet av Agility Robotics – en av Nvidias samarbeidspartnere.
Les også

– Vi er ved et kritisk punkt i historien

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.