JUSS OG SAMFUNN

P4 satser multimedialt

P4 Internett benytter Explorer 4.0-lanseringen til å lansere et oppgradert websted med mye større fokus på multimedia. Men mest for markedsføringen og teknologiens skyld.

Herman Berg
29. aug. 1997 - 14:41

- Den nye nyhetstjenesten fra oss vil inneholde videomuligheter, bilder og lyd i tillegg til tekst og grafikk, sier Roy Hovdan, sjefen i P4 Internett. Han innrømmer at dagens to år gamle websted P4-Nettet er for trøtt og kjedelig etter nåværende krav.

- Vi har allerede begynt å teste ut RealVideo på programmet Sytten Tretti. Med det nye opplegget vil for eksempel alle nyhetsbulletiner ligge ute med en lydfil i RealAudio hvor du kan høre autentiske opptak vi har gjort med intervjuobjektene. På denne måten viser vi at P4 Hele Norge også inkluderer et av Norges ledende utviklingsselskaper på multimedia og databaserte løsninger, sier Hovdan til digi.no.

- Men vil ikke den vanlig nettsurfer finne at dette blir for tungvint å bruke?

- Nei, vi tror ikke det. Med bruk av dynamisk HTML-programmering, blir det spennende å se hvordan det vil fungere, sier P4, sjefen, som er en av ni norske innholdsleverandører inkludert i Microsofts Internet Explorer 4.0.

Hovdan opplyser at webstedet også vil få et helt nytt utseende som de har designet på egen hånd. Det meste av dagens innhold vil også være med videre, men han legger ikke skjul på at de er på jakt etter potensielle kjøpere til Stocklink og Joblink.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.