RESULTATERFINANS

PCTVnet rules the waves

Det norske web-TV-selskapet PCTVnet ASA etablerer et datterselskap i London for å komme nærmere markedene der de store telekom- og kringkastingsselskapene opptrer.

Øystein Kvistad
8. feb. 2000 - 16:19
Lars Atle Skorpen HansenPCTVnet ASA

PCTVnets viktigste kunder er i første omgang de store internasjonale og nasjonale aktørene innen kabel-TV, telekommunikasjon, digital-TV, elektronisk handel og kringkasting.

- Utenfor Norden og USA opplever vi at England er det land hvor både myndigheter, næringsliv og befolkning er kommet lengst i å ta i bruk mulighetene den nye teknologien gir, både mentalt, økonomisk og infrastrukturmessig. Derfor planter vi vår første avlegger i London, sier Skorpen Hansen i en pressemelding.

PCTVnet planlegger å være på plass i London allerede i løpet av våren. Skorpen Hansen utelukker ikke at selskapet kjøper seg inn i eksisterende virksomheter i England for å få en "flying start" i det britiske markedet.

Det norske web-TV-selskapet har utviklet programvare som gjør det mulig å surfe på Internett og lese e-post via TV-skjermen. Den såkalte HomePilot-løsningen (bildet t.v.) gir deg også en PC-funksjon som lar deg arbeide mot eksterne servere, samt et "smarthus-program" hvorfra alt elektrisk utstyr i hjemmet kan styres.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.