BEDRIFTSTEKNOLOGI

Per Inge Krossen ny sjef i WM-data

Per Inge Krossen tar over som administrerende direktør i WM-Data Norge. Tidligere administrerende direktør, Geoffrey Pettit, går av etter ni år i sjefstolen. Pettit fortsetter i WM-data, men vil fra nå av konsentrere seg om utviklingen av Microfocus-produktet.

Eirik Flaa
12. mars 1997 - 15:00

Både på konsernnivå i Sverige og på lokalt plan i Danmark har det den siste tiden vært utskiftninger av toppledelsen i WM-data. Nå går også den norske sjefen, Geoffrey Pettit, etter å ha ledet bedriften i ni år. Etterfølgeren blir den tidligere sjefen for Oslo-kontoret, Per Inge Krossen.

- Jeg kommer til å følge den samme linjen som min forgjenger, sier Krossen til digi:data, og benekter at de sammenfallende lederskiftene i WM-data har noen sammenheng.

- Det er en ren tilfeldighet at disse endringene er kommet i år. At det skjer på denne tiden av året, er imidlertid et strategisk valgt tidspunkt. Månedene vi har foran oss nå er svært hektiske, og det var praktisk å få unna disse sakene i forkant, sier Krossen.

Årsaken til at Geoffrey Pettit forlater sin stilling, er at han ikke lenger ønsket å pendle fra Stavanger til Oslo. Han fortsetter imidlertid i WM-data.

- Pettit skal jobbe med å utvikle produktet Microfocus og vil heretter være stasjonert i Stavanger, avslutter Krossen

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra