BEDRIFTSTEKNOLOGI

PlayStation-emulator også for Windows

Connectix, som i januar lanserte en PlayStation-emulator for Macintosh, innrømmer nå at selskapet også holder på å utvikle en Windows-utgave av Virtual Game Station. Samtidig planlegges en ny utgave av Mac-utgaven.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
26. feb. 1999 - 08:28

Connectix planlegger å utgi en Windows-utgave av sin PlayStation-emulator, Virtual Game Station (VGS). Det er likevel usikkert når dette produktet vil bli lansert, først og fremst på grunn av Sonys søkmål mot Connectix. Sony må avgjøre om selskapet skal gå videre med saken i løp av mars eller april.

Til Windows finnes det i dag en rekke Nintendo64-emulatorer i dag, men såvidt vi vet er det ingen komplette PlayStation-emulatorer tilgjengelig. Den såkalte Bleem-emulatoren skal imidlertid være rett rundt hjørnet.

Connectix fortsetter også den videre utviklingen av VGS for Mac. Blant annet skal den bli kompatibel med flere titler - i dag støttes omtrent 100 av de 350 som er tilgjengelig. I tillegg skal programvaren kunne skille mellom originale spill-CD-er og ulovlige kopier (var det noen som lo nå?). Det skal også legges til flere støtte for flere spillere på den samme maskine, flere spillkontroller og for å kunne spille mot andre over Internett.

(Kilder: The Register, TechWeb)

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.