RESULTATERFINANS

Pluss for Logisoft

Programvareselskapet Logisoft la onsdag frem tall for årets ni første måneder som viser at driften er snudd fra underskudd til overskudd. Selskapet omsatte per tredje kvartal for 35,3 millioner kroner og satt igjen med et resultat på 2,2 millioner, mot et underskudd på samme tid i fjor på 1,7 millioner.

digi:stab
11. nov. 1998 - 17:05

Ifølge selskapets melding til Oslo Børs omsatte Logisoft ASA for 7,7 millioner kroner i tredje kvartal, en nedgang på tre millioner kroner sammenliknet med tredje kvartal i fjor. Resultatsgraden er imidlertid bedret, fra et underskudd på en halv million kroner i fjorårets Q3 til 200.000 kroner i overskudd i inneværende års tredjekvartal.

Resultatet i tredje kvartal er preget av lav omsetning og svake resultatet i Sverige og Danmark, mens Norge utvikler seg som forutsatt.

Selskapet opplyser at det i Norge i tredje kvartal er inngått kontrakter med med fire større bedrifter innen nærings- og nytelsesmiddelindustrien på til sammen åtte millioner kroner. Ordresituasjonen karakteriseres som god og "det er stor aktivitet i markedet".

I Sverige er to større leveranser utsatt til neste år, noe som vil prege resultatet i fjerde kvartal. Resultatforventningene for 1998 er derfor nedjustert til tre millioner kroner.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.