KORTNYTT

Problemer med Apples sikkerhetsoppdatering

Apple har utgitt en oppdatert sikkerhetsoppdatering til Mac OS X etter at problemer med kjøring av 64-bits programvare ble oppdaget.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
18. aug. 2005 - 10:27

Apple publiserte i går en ny versjon av oppdateringspakken 2005-007 for klient og serverutgavene av Mac OS X 10.4.2, som opprinnelig ble utgitt tidligere denne uken. Årsaken skal være manglende støtte for 64-bits-programvare i komponenten LibSystem. Den nye versjonen av pakken inkluderer en kombinert 32- og 64-bits versjon av LibSystem.

Ifølge News.com har blant annet Wolfram Research, som utgir beregningsverktøyet Mathematica, meldt om at den første utgaven av sikkerhetsoppdateringen fjerner støtten for 64-bits programvare. Det er dog ikke kjent om annen programvare enn Mathematica er berørt.

Det skal spesielt være brukere av versjon 5.2 av programvaren som opplever problemer. Disse kunne midlertidig løses ved å skru av 64-bits-egenskapene i Mathematica. En bedre løsning er dog å installere versjon 1.1 av sikkerhetsoppdateringene. Den kan lastes ned fra denne siden (datert 17. august 2005).

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra