RESULTATERFINANS

Pusjer norske nettagenter i USA

Den norske inkubatoren Made4net har koplet seg opp mot den norsk-eide inkubatoren ScanXelerator i Silicon Valley. Sammen skal de eksportere norskutviklede nett-teknologier og nett-tjenester internasjonalt.

11. mai 2000 - 14:40
My1to1.comViewpoint ASOrkla Media

Nå bringer Made4net, som ble startet av DinSide-gründer Anders Brandt, konseptet over dammen og introduserer det i USA rettet mot bedriftsmarkedet.

Der får de hjelp av det norsk-eide selskapet ScanXelerator Corp som har som formål å støtte norske selskaper ved internasjonale ekspansjoner.

Partner i Made4Net, Jan Petter Berntsen bekrefter overfor digi.no at den første tjenesten som ScanXelerator skal hjelpe til med er My1to1.com, en søketjeneste og et verktøy som utfører "personlige søk".

På det amerikanske markedet vil de tilby både teknologi og tjenester som skal hjelpe internasjonale bedrifter med behov for hjelp til å sortere internettinformasjonen. My1to1 inneholder en sentralisert løsning og er ingen lisensiering av programvare, opplyser Berntsen.

Foreløpig ligger det ute en testmodul på www.my1to1.com

Utviklerne i Viewpoint har samarbeidet med det norske databaseselskapet Viventus AS og hevder at agent-teknologien er unik. Man identifiserer et stort volum av kilder på Internett. Teknologien sorterer og tilrettelegger informasjonen for videre behandling.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.