BEDRIFTSTEKNOLOGI

Rabatt på hyppige telefoner

Telenor vil nå gi rabatt for telefonnummere du ringer ofte. Du vil få 20 prosent rabatt på innenlandssamtaler, og 10 prosent på nummer i utlandet.

Rune Fjeld Olsen
9. sep. 1996 - 00:00

Telenor Privats "Familie & Venner"-satsing er kun myntet på privatmarkedet. Omtrent 500.000 kunder er i målgruppen for rabattordningen. Ved en månedlig avgift på 10 kroner, kan du få rabatt på inntil ti telefonnummer innenlands og fem utenlands. Ringer man mer enn 1 time og 24 minutter på fjerntakst innenlands vil "dette abonnementet alltid lønne seg", i følge pressemeldingen.

- Tidligere hadde vi jo bare ett standardabonnement. Dette er første skritt på veien mot muligheter for å velge abonnementsordninger som passer den enkelte best, sier Elisabeth Hegg Gjølme, informasjonssjef i Telenor Privat. Hun varsler også flere lanseringer framover, men hva de går ut på, vil hun ikke avsløre. Det som er sikkert, er at Telenor nå satser beinhardt for å møte konkurransen det frie telemarkedet vil bringe med seg. - Vi er opptatte av å hevde oss i den konkurransen, ja, sier Gjølme.

Ønsker du å gå over til rabattordning, ringer du 800 30 303.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra