BEDRIFTSTEKNOLOGI

Rana trekkplaster i nytt web-selskap

Win.HLP-gründer Shahzad Rana er en av flere "IT-kjendiser" som skal vekke markedets interesse for det nystartede web-selskapet InformIT.

Øystein Kvistad
16. apr. 1999 - 01:03

InformIT er et web-selskap som fokuserer på utvikling av forretningskritiske web-applikasjoner og mobile datakomløsninger. Foruten å ha fått med Rana i styret er to andre Win.HLP-gründere, Lasse Ruud og Ole Hartvig, stifterne av InformIT, opplyser selskapet i en pressmelding.

Stavanger-selskapet NetPower Web Solutions blir dessuten med på investorsiden i InformIT for å utvide sin satsing til også å omfatte Østlandet. InformIT holder til i forskningsparken i Gaustadalléen i Oslo.

Ifølge pressemeldingen eier NetPower Web Solutions 34 prosent av InformIT, mens Ruud og Hartvig sitter på 33 prosent hver. InformIT planlegges innlemmet i NetPower Gruppen som i dag består av selskapene NetPower International (Internett-leverandør), NetPower Web Solutions (forretningskritiske web-applikasjoner og web-hotell) og NetPower ICT (rådgivning, strategi- og konsulenttjenester). Alt i alt blir 22 personer ansatt i gruppen.

Lasse Ruud blir daglig leder i InformIT, mens Anders Krogh påtar seg styreformannsvervet.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.