BEDRIFTSTEKNOLOGI

Raskere og billigere fra AMD

For å holde følge med Intels pris/ytelses-nivå må AMD snart sette ned prisen på Athlon-prosessorene. Samtidig introduseres raskere modeller.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
16. sep. 1999 - 03:23

AMD har ifølge The Registers tyske kilder begynt masseproduksjon av neste utgave av Athlon-prosessoren, nærmere bestemt den med klokkehastighet på 700 MHz. Den tyske kilden, en PC-produsent som ønsker å holdes anonym, forteller til det britiske nettmagasinet at han har fått nok prosessorer å starte produksjonen av maskiner basert på denne prosessorutgaven.

Også nettstedet AMD Zone melder om at flere PC-produsenter nå annonserer maskiner basert på prosessoren. Blant annet skal et selskap med navnet Cybermax ha annonsert en 700 MHz Athlon-maskin med 21 tommers skjerm til knappe 3000 dollar i datamagasinet Computer Shopper.

The Register skriver også at europeiske AMD-distributører forteller at AMD vil sette ned prisene på de nåværende Athlon-modellene så snart 700 MHz-utgaven kommer på markedet, antagelig om noen få uker. Priskuttene være på opptil 32 prosent.

Prisen på den nye 700 MHz-prosessoren er foreløpig ikke kjent.

AMD vil ifølge The Register verken bekrefte eller avkrefte størrelsen på priskuttene før de utføres.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra