BEDRIFTSTEKNOLOGI

Raskere og billigere fra Apple

Apple forventes å komme med nye iBook-maskiner denne uken. Maskinene skal både være rimeligere og raskere enn de nåværende modellene.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
5. nov. 2002 - 09:39

Selv om Apple ikke vil kommentere påstandene, mener kilder News.com har vært i kontakt med, at selskapet vil lansere nye iBook-maskiner innen kort tid, trolig allerede denne uken. De nye maskinene ventes å ha 100 MHz raskere prosessor enn dagens modeller, samtidig som prisen senkes med 200 dollar.

Med disse endringene vil den rimeligste iBook-maskinen leveres med en 700 MHz prosessor til en pris på 990 dollar, noe som er under den magiske 1000-dollargrensen. En maskin med 12-tommers skjerm, CD/DVD-spiller og 800 MHz prosessor ventes å koste 1299 dollar, mens en tilsvarende modell med 14-tommers skjerm ventes å koste 200 dollar mer.

Ifølge News.com sier noen forhandlere at de nye iBook-maskinene allerede kan bestilles, og at de ventes å kunne leveres kort tid etter lanseringen. Men andre forhandlere sier de har ikke hørt om de nye produktene i det hele tatt.

Forrige gang Apple oppgraderte iBook-serien var i mai i år.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra