JUSS OG SAMFUNN

Restplass-Jason frykter ikke Restplass-Johnny

Jason R. Eckhoff (bildet), administrerende direktør i reiseselskapet Restplass.no, frykter ikke konkurransen fra Johnny Omarks nettsatsing Restplasser.com. Men Eckhoff innrømmer han har vært treg med domeneregistreringen.

Sigvald Sveinbjørnsson
29. mars 2000 - 06:36
Jason R. EckhoffRestplass.no ASrestplass.no.Johnny Omarkrestplasser.no

digi.noFord
Les:
Blakstad-arbeider vil ha $300.000 fra Ford for thinkford.com

Alt gikk imidlertid ikke helt som Omark tenkte i forbindelse med RestplasserActive ISP


Foreløpig ende på visa er at Eckhoff skaffet seg domenene restplass.no og restplasser.no rett foran nesen på Omark.

Omark mener å kunne påstå at han ville blitt en farlig utfordrer til Restplass og Eckhoff hvis han hadde fått adressen restplasser.no. Han har i stedet restplasser.com å trøste seg med - et domene som nå er aktivisert som Omarks reisetjeneste.

- Nå er jeg ikke en så farlig konkurrent, siden jeg ikke fikk navnet. Men Eckhoff har en konkurrent i meg, sier Omark, som mener restplasser "er et mer naturlig navn" enn restplass.

Jason R. Eckhoff er imidlertid ikke redd for Johnny Omarks nettjeneste restplasser.com og avviser kontant at Omark kan bli en brysom konkurrent.

- En forutsetning for å lykkes i dette markedet er at man har et norsk domene som restplass.no eller restplasser.no. Vi valgte restplass.no fordi vi mente det var et godt navn, forteller han digi.no.

At Omark har restplasser.com plager ikke Eckhoff.

- Var dere ikke litt slappe da dere ikke registerte andre domener enn restplass.no og dermed holdt døren oppe for andre aktører?

- Jo, men vi tenkte ikke slik. Vi føler ikke at det er en problemstilling. For oss er det viktigst å levere kundene et godt produkt, en god tjeneste, svarer Eckchoff, som trekker frem at Omarks tjeneste ikke har vært aktiv på den omstridte adressen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.