JUSS OG SAMFUNN

Riksagenten uten rammer

Rolf Larsen i Riksnett tok tirsdag kveld en avgjørelse om at deres agenttjeneste nå skal være uten rammen på topp. Dermed er agentkrigen på Internett foreløpig over.

Morten Øverbye
10. des. 1996 - 16:45

Det er etter debatten som de siste dagene har blitt ført med Kanal 1s redaktør Pål Leveraas, at Larsen nå velger å fjerne rammen som har ligget på toppen av agenttjenesten. Denne rammen presenterte Riksnetts logo og annonser over det redaksjonelle som agentene henter inn til siden.

- Jeg gjorde en personlig vurdering og kom til at vi ikke vil få en ordentlig debatt så lenge vi hadde rammen liggende på toppen av siden. Derfor fjernet vi den for ett minutt siden, sier Rolf Larsen til digi:media.

Han håper at debatten rundt bruker av rammer og agenter på Internett vil fortsette framover.

- Jeg har forståelse for motargumentene som har kommet mot denne rammen, men det finnes også gode argumenter for bruk av rammer, sier han.

Pål Leveraas fikk i går ettermiddag Riksnetts agenter sperret ute fra Kanal 1s server. Han sier at agentene nå vil bli sluppet inn på serveren igjen, og at nyheter fra digi-produktene dermed vil være tilgjengelige for brukere som velger å se datanyheter gjennom oversikten fra Riksagenten.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.