JUSS OG SAMFUNN

Ringenes Herre-oppfølger spres angivelig på nettet

Søndag kom ryktene om at andre episode av Tolkiens Ringenes herre nå er tilgjengelig på Internett. Et par små søk med et kjent fildelingsverktøy viser at slike filer er tilgjengelige, men er det virkelig den ferdige utgaven?

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
3. sep. 2002 - 10:13
Drudge Report

Les også


Riktignok er det grunnlag for tvil om at dette virkelig er filmen som kommer på kino om noen måneder. Til Drudge Report sier en leder i AOL Time Warner at han er i sterk tvil, siden han ikke engang er sikker på at det finnes noen ferdig utgave ennå. Men samtidig sier han at hvis det virkelig er snakk om selve filmen, eller deler av den, vil selskapet kreve at alle og enhver som laster den ned blir hardt straffet.

Med et par passende søk har digi.no i fildelingstjenesten 'WinMX' funnet mange filer som i utgangspunktet burde den rette - basert på filnavnet. Men så viser det seg å være den første filmen tross alt - gjerne dubbet til språk som tysk og italiensk. Skuffende, men ikke akkurat uventet. Våre spede forsøk betyr selvfølgelig ikke at filmen ikke finnes der ute, men den kan vise seg å bli vanskelig å finne blant alle "juksefilene".

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.