RESULTATERFINANS

Ringenes Herre-pirater på norsk nettauksjon

En dansk mann bosatt i Thailand selger piratkopier av populære filmer gjennom norske QXL auksjon. QXL ble varslet for to uker siden, men piratfilmer ligger fortsatt ute.

21. jan. 2002 - 09:31
Lord of the Rings: Fellowship of the Ring. Gi bud kr. 120, / kjøp nå kr. 150,- Masser af andre nyheder kan du få ved at maile til mig på *****@*****.dkFilmen er kodefri og virker på alle maskiner. Det koster 30 kr. i fragt .

digi.no


- Piratkopier skal bli fjernet øyeblikkelig, det er hovedregelen. Vi får rundt 500 nye medlemmer hver dag, og avvikler cirka 5000 auksjoner hver dag - men det forsvarer jo ikke at vi ikke fjernet materialet ved første henvendelse, sier daglig leder Marius Franck.

Han forteller at de har et automatisk verktøy som varsler uønsket innhold, men at det er vanskelig å filtrere ut slikt materiale. Det ser ut til å stemme, for det finnes fortsatt piratkopier av filmer som Ringenes Herre til salgs på nettstedet. Bildet under ledsager én av annonsene - en person i Brønnøysund selger fire utgaver av det vedkommende kaller "kina-DVD" kjøpt i Thailand, mens det lille bildet øverst viser omslaget til filmen dansken skulle selge.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra