KARRIERE

Robbestad slår to druer i en smekk

Til nå har NetHouse vært ledet av gründeren Øivind Robbestad. Når Knut Adolphson (bildet) fra Clockwork-Grape nå tar over, er det for å samordne selskapets mange virksomheter. Robbestad selv vil utvikle enda flere.

Therese Werenskiold
8. sep. 1999 - 13:57

NetHouse AS er et internetthus som består av elleve hel- eller deleide selskaper, blant andre Fiber, ebud, NettGuiden og NettMagasinet.

Til nå har NetHouse vært ledet av gründeren Øivind Robbestad. Ansettelsen av Knut Adolphson kommer som følge av at NetHouse er inne i en kraftig ekspansjonsfase, med økende behov for konsolidering av selskapets virksomheter.

Robbestad vil i fremtiden jobbe enda mer med forretningsutvikling.

Knut Adolphson kommer fra Clockwork-Grape AS, der han var ansatt som rådgiver. Før dette jobbet han i konsulentselskapet ISI AS. Adolphson er utdannet ingeniør og økonom.

I tillegg til at Adolphson styrker NetHouse på det administrative planet, har selskapet ansatt ytterligere to personer i ledelsen.

Tom Andersson (41) er ansatt som viseadministrerende direktør - også han kommer fra Clockwork-Grape, der han jobbet som rådgiver. Morten K. Gudmundseth (33) er ansatt som forretningsutvikler, og kommer fra stillingen som seniorkonsulent/IT-rådgiver i Cap Gemini.

Adolphson og Andersson (de to "druene") har jobbet tett sammen i Clockwork-Grape. Og vil fortsette å jobbe tett sammen i NetHouse.

- NetHouse har et enormt potensial. Og selskapet tjener faktisk penger, sier Andersson til digi.no.

Istedenfor å jobbe med prosjekter, som i Grape, kan de to nå være med å forme selskapet.

- Det er en personlig og faglig ufordring, mener Andersson.

Målet med de to nye stillingene er å få Robbestad frigjort fra den daglige driften av selskapet, og samordne de mange selskapene og virksomhetene som NetHouse består av. - Få selskapene til å jobbe i samme retning, uttrykker Andersson. - Slik at vi blir en ledende totaltilbyder i det digitale markedet.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.