KARRIERE

Runar Lie tilbake i Netpool

Etter fire måneder utenfor selskapet er Runar Lie (bildet) tilbake i annonsenettverket Netpool Norge. Han tar over leder-stillingen etter Onar Haugli, som blir salgsdirektør med fokus på nordiske strategier.

Therese Werenskiold
20. mars 2001 - 11:10
Runar LieNetpoolOnar Haugli

Lie trakk seg ut av Netpool i november i fjor, da det var behov for fokus på HjemmeNett AS.

- Jeg hadde mange hatter, og det var en del som måtte avklares i HjemmeNett. Nå, når dette er avklart, er det igjen fokus på Netpool, forteller han til digitoday.no.



Onar Haugli, som var leder for Netpool i de fire månedene Lie konsentrerte seg om HjemmeNett, skal nå jobbe med det nordiske salget.

Han trer inn i en nyopprettet stilling. - Som et nordisk nettverk skal vi legge forholdene til rette for nordisk salg. Dette krever koordinering av salg på tvers av landegrensene, og Haugli skal bidra til å styrke den funksjonen, forteller Lie.

- Netpool Norge har utviklet seg særdeles positivt siden oppstarten i mars 2000, og det er viktig for oss å beholde fremdriften selv om totalmarkedet blir tøffere. Våre opprinnelige ambisjoner om å være en av de tre sterkeste aktørene i det norske markedet innen 2001 vil nok snarere oppjusteres i løpet av
inneværende år, sier Lie i en melding til pressen.

Selskapet har nå 14 ansatte i Norge.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra