RESULTATERFINANS

Saklig og totalt usaklig pjatt skal gjøre hvermann rik på SMS

Pjatt.com, som karakteriserer seg selv som Norges minste mobile kringkaster, baserer seg på at hvem som helst kan lage sine egne SMS-tjenester og tjene penger på trafikken de skaper.

Therese Werenskiold
19. des. 2000 - 02:23

Blant de første med egne tjenester på Pjatt.com er NRK-komikerne Harald Eia og Bård Tufte Johansen fra Lille Lørdag og Åpen Post.

Men kjendisstatus er ikke nødvendig for å delta, mener Christoffer Arntzen, daglig leder i Pjatt.

- Vårt innhold skal både være saklig og totalt usaklig. Derfor åpner vi for at alle kan lage sine egne tjenester som driftes og markedsføres av Pjatt. Poenget er at innholdet blir bedre når de som utvikler det har et personlig forhold til sine egne tjenester, sier han i en pressemelding.

Pjatt tilbyr de som vil være med hele 25 prosent av inntektene, etter at Telenor Mobil og NetCom har tatt sin del av kaka.

Ambisjonen er å forbli Norges minste, men mest originale mobile kringkaster.

Fredrik Stensrud fra Asker er en av dem som har laget sin egen SMS-tjeneste. Han planla å gi ut en bok med sine favorittord- og uttrykk fra 70-tallet, men har nå valgt å distribuere dem gjennom Pjatt.

- Vi lover ikke å ha tjenester hver eneste nordmann faller for, men tilbyr heller innhold som har høyere relevans for dem som faktisk ser glede- og nytteverdien. Med andre ord sitter det ikke en 40-åring i Hokksund og utvikler vitser for 15-åringer, forteller Pjatt-markedsansvarlig Torgrim Odland i pressemeldingen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra