JUSS OG SAMFUNN

Sambafest på Internett

Det nærmer seg det årlige karnevalet i Rio de Janeiro og om du mangler billett til herligheten, så ikke fortvil. Nå kan du følge opptogene og de blendende vakre, sambadansende kvinne på Internett. Brasils største nettleverandører inviterer nemlig til århundrets internettfest.

Therese Werenskiold
25. feb. 2000 - 11:27

Landets største nettleverandører forbereder seg til å forvandle årets karnevalsfeiring til kyberfester med tung markedsføring og live-overføringer fra Rio de Janeiro, melder ZDNet.

Karnevalet er nå blitt en arena for Internett-aktører som vil bli dominerende i Latin-Amerikas største virituelle marked.

En av Brasils største aksess-leverandører, Zip.net, har kastet seg på bølgen, og skal sponse en fet VIP-tribune (hvor VIP-ene kan drikke champagne og drinker med paraplyer, og ha god utsikt til de sambadansende skjønnhetene i paraden).

En talsmann for Zip.net opplyser også at selskapet skal ha en kybercafé med ti datamaskiner hvor folk kan surfe, og sende e-post og digitale bilder.

Men selskapets største stunt i nett-sammenheng vil være live-overføringene av paraden til Zip.nets web-sider, med tilbud om "nett-møter" (chat) med berømte karnevalsdeltakere.

Spanske Terra Networks, som kjøpte Brasils nest største nettleverandør Zaz i fjor, varmer nå opp til festlighetene. Og vil du forberede deg, kan du gå inn på selskapets web-sider hvor du finner både sangtekster og karnevalsinformasjon.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.