BEDRIFTSTEKNOLOGI

Santech: bare etterdønninger

Administrerende direktør i Santech Micro Group Norway AS, Stein Surlien, sier at det som er igjen av leveringsproblemer bare er etterdønninger etter konverteringsproblemene i februar. - Dette vil rette på seg i løpet av et par uker, sier Surlien til Digi:data.

Eirik Flaa
20. mars 1997 - 15:30

Internt i Santech Micro Group (SMG) er oppfatningen av problemene med SAP langt mer avslappet enn ute i markedet. Konverteringsproblemene som oppstod i februar skal langt på vei være fikset, og leveringstiden er, ifølge SMG, nede på et akseptabelt nivå.

- Vi har fått leveringstiden kraftig ned siden problemene startet. Det som er igjen er bare etterdønninger fra konverterings-svikten, sier administrerende direktør i SMG i Norge, Svein Surlien til digi:data. Han forklarer dessuten at de har fått i gang en internettjeneste som gir kundene sikker informasjon om den enkelte ordres status.

- Rett over påske vil det også være mulig å bestille direkte på nettet, sier Surlien som forklarer at den tidligere halvautomatiske tjenesten der internettbestillingene kom ut på faks hos Santech for øyeblikket er ute av funksjon.

- Idag må kundene bestille manuelt over telefon, sier Surlien som ikke tror SAP-problematikken vil ha konsekvenser for SMG gruppen på lengre sikt.

- Vi vil fortsatt være den distributøren med høyest verdiskapning i markedet, sier han, og forklarer at implementeringen dessuten har vært svært lærerik for organisasjonen.

- Vi skal gjøre alt vi kan for å bygge opp tilliten i markedet igjen, avslutter Surlien.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.