BEDRIFTSTEKNOLOGI

SAP vil tilby webtjenester

Europas største programvareselskap SAP har kunngjort at det vil tilby webtjenester for å gjøre det lettere å oppnå samspill mellom heterogene systemer over Internett.

7. nov. 2001 - 11:19
SAPMicrosoft

Webtjenester vil spille en stor rolle for små bedrifter, siden de gjør det langt billigere og enklere å bli del av elektroniske næringskjeder. Webtjenester fra SAP innebærer Internett-basert tilgang til alle ledd i SAP-baserte forretningssystemer. Informasjon om ordre, faktura og så videre kan flyte uhemmet over web mellom helt ulike økonomisystemer.

Selv om teknologien, offisielt døpt mySAP Technology, kunngjøres nå, vil den først gjøres tilgjengelig i juni eller juli neste år. Den vil bestå av tre komponenter: en applikasjonsserver som utveksler webtjenestene, en infrastruktur for utveksling og integrasjon der man definerer selve forretningsprosessene som webtjenestene skal inngå i, og en portalinfrastruktur som utgjør selve brukergrensesnittet. SAP gir kundene sine tilgang til Den Nye Tid, og lar dem samtidig fortsatt dra nytte av alt de har solgt til dem tidligere.

Analytikere, blant andre Giga Information Group og META Group, uttaler seg positivt om kunngjøringen. Giga framhever både fordelene for SAPs kunder, og det at den teknologiske løsningen som SAP har valgt, bringer ERP-verdenen og skreddersøm-verdenen sammen.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra