JUSS OG SAMFUNN

Se, Kirsten danser!

Bransjefestene florerer om dagen. Neste uke er det Scandinavia Online sin tur. Kirsten Idebøen inviterer til SOL fest. digi.no gir deg forhåndsvisningen.

Paul Leveraas
11. nov. 1999 - 16:51

Mandag var det orgie i regi av Spray. I dag fester spillentusiastene i Oslo. Snart er nesten hver tirsdag dessuten blitt en First Tuesday.

Det er et beintøft liv for sunne norske nordmenn, men skal man komme seg noen vei her i nettbransjen, er første bud nettverking.
De fleste av oss opplever det på samme måte: Du MÅ simpelthen slepe deg avgårde på så mange fester som mulig, enten du liker det eller ei, for er du ikke der, vil du for alltid leve i usikkerhet om hvilke muligheter som forsvant. Mange syns dessuten det rett og slett er hyggelig å treffe kjente over en gratis, helsponset bonge-drink.

Kirsten C. Idebøen. <i>Kollasje:  SOL</i>
Kirsten C. Idebøen. Kollasje:  SOL

SOL-festen, som går av stabelen i slutten av neste uke, lever ennå friskt i minne hos de som var med på versjon 1.0, og kanskje enda mer hos de som ikke var der.

Herværende bilder av SOLs administrerende direktør Kirsten C. Idebøen er lånt fra en flash-presentasjon du finner på web. Betrakt det som en forhåndsvisning.

Er du ikke der, vet du i det minste hva du går glipp av.

I alle fall kan det være verdt å sjekke:


P.S. Scandinavia Onlines Linda Hansen ringte - lettere oppspilt - digi.no fredag morgen for å understreke at SOLfesten er for spesielt inviterte. D.S.

Illustrasjon av hvordan Livsvitenskapsbygget skal se ut når det er ferdig
Les også

Statsbygg: Inhabile ansatte kjøpte for flere hundre tusen kroner

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.