KARRIERE

Sense headhunter leder fra NetCom

Styret i Sense Communications har hentet inn Nadir Nalbant (32), til å drive selskapets satsing videre både i Norge og internasjonalt. Nalbant blir arbeidende styreformann i "nye" Sense, og har sin telekomerfaring fra NetCom der han har arbeidet som assisterende markedsdirektør.

Frode Eriksen
7. juni 1999 - 10:05

Nalbant vil lede selskapet gjennom en fase med kapitalutvidelse og nyetableringer i Norden og i Europa.

Nadir Nalbant.
Nadir Nalbant.

- Sense Communications er et innovativt selskap som var først ute med å lansere sitt konsept som en virtuell nettoperatør (VNO). I enkelte land er telekommarkedet dessverre fortsatt preget av monopolistiske holdninger som setter stopper for fri og reell konkurranse. Dette er helt utrolig og er direkte i strid med det regulatoriske lovverket i alle EU/EØS land, sier Nalbant.

Han er overbevist om at dette kun er kortvarig og betegner det som siste krampetrekninger for å holde på en dominerende posisjon fra aktører som i mange år har diktert skyhøye priser til kunder som i praksis ikke har hatt noe reelt alternativ. Det er bedriftskundene som er skadelidende for dette, og spesielt de små og mellomstore bedriftene. Bedrifter i dette segmentet har ingen alternativer til Telenor i dag.

-Vi vil utvikle et totalkonsept av verdiøkende tjenester innen tele og data som er skreddersydd til disse kundegruppene sier Nalbant som regner med å være operativ i de nordiske landene i løpet av et halvt år.

Sense har ambisjoner om å bli den tredje mobiloperatøren i Norge, i konkurranse med Telenor og NetCom. Hovedkontoret til det nye selskapet er plassert i Oslo.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.