JUSS OG SAMFUNN

Skal feie konkurrenten av nettet

Egmont Entertainment og Multimedia Import er i tottene på hverandre. Egmont mener Multimedia Import er useriøse og lurer kundene. Nå skal Egmont fjerne importselskapets ettertraktede nettside Playstation2.no.

Sigvald Sveinbjørnsson
10. mars 2000 - 16:38
Egmont Entertainment ASMultimedia Import
Playstation2.no

- Dette er et merkenavn de ikke kan utnytte på denne måten, så vi kommer til få den siden stengt, sier Espen Hoff. Hoff er administrerende direktør i Egmont som har agenturet på Playstation i Norge.

- Våre Internett-leverandører har sagt at siden vår kommer til å ligge der. Vi har hatt siden oppe i et halvt år, uten at Egmont og Hoff har reagert. De tåler ikke konkurranse, derfor plager de oss, sier Stefan Hilt, daglig leder av Multimedia Import, til digi.no.

- Stefan Hilt vet hva han holder på med. Han vet at han må "ta en spansk en" for å selge, kommenterer Hoff som også er kritisk til hvordan PlayStation2 blir markedsført av Multimedia Import og Smartshopper.

- At det muligens kommer en adapter som skal gjøre det mulig å spille europeiske spill på den japanske versjonen, er ikke sikkert. Dessuten selger de maskinen til en meget høy pris, sier Hoff og mener at dette bør kundene være klar over. Både Smartshopper og Multimedia Import mener denne kritikken kommer av at "Hoff ikke har peiling på hva han driver med".

Hoff mener at Egmont kommer til å selge maskinen til rundt halvparten av prisen til Smartshopper og Multimedia Import. Dette fnyser Smartshopper og Multimedia Import av, og argumenterer for at da ville Sony tape en drøy tusenlapp per solgte maskin.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra