BEDRIFTSTEKNOLOGI

Slik unngår du kaffe i tastaturet

Nå er den endelig her - den uunnværlige nyheten for alle kaffedrikkende PC-og Mac-brukere. På et blunk og 20 dollar slipper du for all fremtid å måtte tørke opp kaffe og annet griseri fra tastaturet.

Therese Werenskiold
8. sep. 2000 - 16:20





Det dreier seg om en koppholder.

Nå er det slutt på søl og gris. Nå er det slutt på sløsing med både kaffe og tørkepapir. Dyrebar arbeidstid kan nå brukes til å jobbe, istedenfor å tørke opp kaffesøl.


Når koppholderen ligger nedslått synes den nesten ikke, og ved hjelp av et enkelt håndgrep - det står det i hvert fall på nettstedet Drinkholders.com- så har du et utmerket sted å sette fra deg kaffekoppen.

Ikke nok med at den er praktisk; den skal også matche resten av datautstyret. For ordens skyld finnes den i seks ulike iMac-tilpassede farger.

En ekstern koppholder kan være en god nyhet for mange.

Det bør føres til historien at Dell Support for en tid siden mottok en telefon fra en mann som - etter at han hadde plassert koppen i datamaskinens koppholder - klaget over at koppen alltid veltet og kaffen alltid rant ned i tastaturet fordi koppholderen gikk inn i maskinen hele tiden.

Det tok litt tid før support-medarbeideren på Dell oppdaget at mannen snakket om maskinens CD-spiller...

God helg!

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.