JUSS OG SAMFUNN

Snart kan du abonnere på musikk over nett

Tiscali åpner i løpet av desember en nettbutikk som både lar deg abonnere og kjøpe musikk fra Faithless og Kylie Minogue på en sikker måte.

23. nov. 2001 - 14:04
Tiscali

BMGEMI

Microsoft Corporation

Platebransjen kjemper en desperat kamp mot piratkopiering og har vært kritisert for å tenke gammeldags og verne salget av CD-plater. Men Tiscali og plateselskapene i samarbeidet møter denne kritikken ved å lansere en rekke nye typer abonnementer for musikk.


Her er mulighetene Tisacali skal lansere:

Du vil kunne for en fast sum laste ned eller strømme ned alle rocke-låtene plateselskapene som deltar lanserer i løpet av en måned. Det avanserte rettighetssystemet sørger for at du bare kan spille musikken du laster ned i 30 dager.

Du vil også kunne kjøpe tilgang til en liste sanger for en måned. Prisen vil variere etter hvor gammel sangen er, og hvor mange sanger du ønsker.

I tillegg vil du kunne kjøpe sanger eller hele album per stykk for nedlastning og evig bruk. Disse filene skal du kunne brenne til din egen CD. Prisene skal starte på 7 euro - 60 kroner i måneden. Er du kunde hos Tiscalis musikkbutikk, vil du også kunne se på musikkvideo, bilder og grafikk.

Tiscali lanserer først en nettbutikk for England og Italia, men etter hvert kommer det en nettbutikk i alle de 15 landene selskapet er til stede i, blant annet Norge.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.