BEDRIFTSTEKNOLOGI

Snart kommer norsk surfemaskin

I Tyskland kan du få en Screenpad Internett-maskin som kundebonus, men her i Norge blir maskinen ganske dyr den første tiden.

2. feb. 2001 - 06:53
Screen Media AS

Screenpad ble lansert i Tyskland i desember, men her i Norge må vi vente til 15. mars. Først i april blir maskinen tilgjengelig i volum, men det ligger ikke an til noen norsk kundestorm til å begynne med.Dosch & Amandhjemmesiden til selskapet.


- Vi har budsjettert konservativt med et salg på mer enn 100.000 maskiner i Tyskland i år, forteller gründer og administrerende direktør Carl Henrik Janson til digitoday.no. I tillegg til de to partene, arbeider vi med flere svært store selskaper som vil gi sine ansatte maskiner, forteller han.

Men her i Norge mangler Screen Media foreløpig partnere som kan sponse eller finansiere maskinen. Dermed må den selges til full pris.

Janson vil ikke kommentere konkrete priser, men gir indikasjoner.

- Maskinene vil bli ganske dyr til å begynne med selv om komponentprisene og volumene vil stige gjennom året, sier Janson til digitoday.no.

- Det knirker litt i maskineriet. Partnerne vil komme når vi har solgt et mindre antall maskiner og bevist hvor bra Screenpad faktisk er, mener Janson.

Tidligere har Janson indikert en fullpris på 5000 - 6000 kroner, men etter hva digitoday.no forstår vil prisene bli høyere og nærme seg en billig PC.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.