RESULTATERFINANS

Søker de proffe og aktive

Den svenske nettmegleren NordNet har nettopp etablert seg i Norge. Nå skal de spise markedsandeler ved å tiltrekke seg de aktive traderne.

Oddmund Grøtte
2. feb. 2001 - 06:01
NordNet

Brunswick Direct
Øystein Lodedigitoday.no


- Vi tilbyr gratis sanntidskurser ut mars på både norske, svenske og amerikanske aksjer slik at brukerne kan få se hva vi har å tilby. Etter dette vil kundene få denne tjenesten ved å betale børsavgiften til Oslo Børs, noe som per i dag utgjør 220 kroner per måned for både sanntid og ordredybde.

Java-funksjonen til NordNet har vært i drift i Sverige siden 1997 og NordNet var en av de første som startet nettmegling i Sverige. I snitt har NordNet det siste året gjennomført 6.104 transaksjoner daglig på Stockholmsbørsen, noe som tilsvarer 491 millioner SEK og 1,4 prosent av volumet. Andelen av transaksjonene er på fem prosent.

- Vi har som mål å bli en av de tre største nettmeglerne i Norge i løpet av to neste årene. Dette er en tøff bransje der det etter hvert vil komme en konsolidering, en utvikling som allerede har kommet i både Europa og Sverige. Det er utpregede stordriftsfordeler, noe vi også drar nytte av, for eksempel har vi felles back-office med vårt kontor i Sverige. Men jeg tror likevel vi har nådd en bunn med tanke på kurtasjen, faktisk har TeleTrade Solutions AB i Sverige nå nettopp økt kurtasjen, avslutter Lode til digitoday.no.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.