RESULTATERFINANS

SOL med ny søketjeneste før julehandelen

SOL har inngått en nordisk avtale med det nederlandske nettselskapet ConsumerDesk. Brukerne vil nå få tilgang til detaljert informasjon og pris på en rekke produkter på Internett.

Therese Werenskiold
15. nov. 2000 - 15:21
Scandinavia Online (SOL)ConsumerDesk
Les mer om SOLs prissammenligningstjeneste her:

Kristin Skogen Lund, administrerende direktør i SOL, er svært fornøyd med avtalen som hun mener gjør tjenesten komplett.


- Avtalen med ConsumerDesk gjør det mulig å tilby brukerne en mer spennende shoppingopplevelse. Man kan finne varen på nettet, sammenligne med tilsvarende produkter, avdekke hvor den er å få kjøpt og til hvilken pris. Dermed er tjenesten komplett og hjelper brukeren gjennom hele søke- og kjøpsprosessen, sier hun i en pressemelding.

Hun mener styrken i det nordiske samarbeidet ligger i at SOLs utallige brukere nå får unike søkeverktøy integrert i SOL Shopping og søkemaskinen Kvasir.

SOLs nye søketjeneste blir lansert før jul. Når man først har identifisert den ønskede varen, kan man søke via en prisguide (også den fra SOL), eller få en liste over hvilke forhandlere som har produktet. SOL Shopping vil sørge for en automatisk oppdatering av priser og leverandører.

ConsumerDesk er også fornøyd med avtalen.

- Ved å få adgang til SOLs omfattende brukermasse, vil vi få et helt nytt nedslagfelt og dermed styrke vårt fotfeste på det nordiske markedet, sier administrerende direktør, Huib-Jan van der Burg, i pressemeldingen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra