JUSS OG SAMFUNN

SOL vil matche flere jobbsøkere

Scandinavia Online har nå inngått sin niende partneravtale med nettbaserte jobbsøktjenester. Denne gangen er det JobMatch som får nyte godt av trafikkmaskinen.

Therese Werenskiold
22. des. 2000 - 01:30
JobMatch NorgeSOL

En svært viktig del av JobMatch-konseptet bygger på et samarbeid med elektroniske og trykte medier, med aviser, større organisasjoner og internettportaler som aktive partnere. I dag har JobMatch Norge partnere over hele Norge som sikrer en spredning i geografi og målgruppe.


- SOL Jobb og Karriere har blitt en stadig viktigere del av SOLs tilbud til våre brukere. I løpet av de siste månedene har vi bygget opp vårt SOL Jobbsøk hvor ni partnere, deriblant JobMatch, presenterer ledige stillinger i et felles brukergrensesnitt. JobMatch er en naturlig partner når vi nå også skal gi våre brukere et tilbud på CV-siden, forteller Kristin Skogen Lund i en pressemelding.

JobMatch Norge har siden lanseringen for ett år siden hatt en god vekst, og har nå omtrent 16.500 CV-er totalt i databasen. Selskapet forventer en meget kraftig vekst gjennom samarbeidet med trafikkmaskinen SOL, som har rundt 1,7 millioner unike brukere i måneden.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra