JUSS OG SAMFUNN

Sparer 19.999.965 dollar på navneskifte

Forbrukertjenesten Zoom skifter navn til Zoomit. Grunnen er at domenet zoom.com ikke var ledig.

Therese Werenskiold
30. mai 2000 - 16:17
Fatmir Bratli NikqiZoomit Norge







Zoomit.com ASAKistefos Venture Capital
Gard Jenssendigi.no


- Vi har spisset til tjenesten i tillegg til å gjøre den mer brukervennlig. Det er viktig at tjenesten er enkel når den skal konverteres til flere språk, sier han.

Zoomit setter samtidig igang en TV-reklamekampanje, for å teste om denne annonseringsformen slår an. Dersom kampanjen gir god respons i Norge, vil samme kanal benyttes til annonsering i de andre europeiske landene også.

Tjenesten har nå i gjennomsnitt 120.000 unike brukere per måned i Norden. Målet er, ifølge Jenssen, å ha én million unike brukere per måned på europeisk basis innen utgangen av året.

Zoomit.com avholdt nylig en ekstraordinær generalforsamling, hvor det ut fra selskapets målsetting på sikt om å bli børsnotert, ble vedtatt å omdanne selskapet til et allmennaksjeselskap.

Etter to års tjenestetid gikk Reidar Lorentzen ut av styret, og ble erstattet av Per Øivind Elvebakk. Elvebakk har vært med å starte digi.no og Sharepeople.com. I tillegg er han er en av to gründere i Silicon Capital, et London-basert inkubator selskap som du kan lese mer om her.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.