RESULTATERFINANS

Spekuler i opsjoner og vinn Alfa Romeo

Norgesmesterskapet i Opsjoner er i gang. - Oppnå høyest mulig avkastning på fiktive investeringer i opsjonsmarkedet, og vinn en splitter ny Alfa Romeo, sier arrangørene som håper på økt forståelse for opsjoner som et finansielt instrument.

Therese Werenskiold
24. feb. 2000 - 10:38

NM i Opsjoner arrangeres av Norsk Oppgjørssentral (NOS) og Oslo Børs. Det norske opsjonsmarkedet har utviklet seg forsiktig fra år til år, helt frem til i fjor da omsetningen ble doblet. Markedet har den siste tiden oppdaget opsjoner som et instrument for å styre risiko og avkastning, mener NOS.

NOS og Oslo Børs ønsker å formidle at opsjoner er mer enn en spekulativ investeringsform med store gevinstpotensialer og svært høy risiko. Ved å delta i konkurransen håper arrangørene å kunne spre kunnskap om hvordan man kan benytte opsjoner til å skreddersy investeringer med tanke på risiko og avkastning.

Konkurransen er gratis, og selv om den allerede er startet er det ennå ikke for sent å melde seg på. Den varer helt til 19. juni. Ved registrering i konkurransen 'får' man 200.000 kroner i startkapital, samt en sikkerhetsmargin på en million.

Vinneren vil være den som har en portefølje med høyest oppnådd avkastning ved konkurransens slutt.

Til nå har over 2.500 personer meldt seg på konkurransen, som arrangeres på Internett. Mer informasjon finner du her: NM i Opsjoner

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.