JUSS OG SAMFUNN

Sprays homoportal ut av skapet i dag

I dag lanseres Radiator.no, en portal for homser og lesber. Portalen er utviklet i samarbeid mellom Spray Network og Helseutvalget for Homofile.

Therese Werenskiold
18. okt. 2000 - 11:28

Prosjektleder i Radiator, Rolf Angeltvedt, har klare mål med homoportalen. - Vi tar mål av oss til å bli det største homse- og lesbesamfunnet på nett, sier han i en pressemelding.

Angeltvedt legger til at det å møte nye mennesker i cyberspace er blitt en ny folkesport, og at Radiator legger vekt på å tilby norske homser og lesber et godt communityverktøy.

- Radiator skal være mer enn et sjekkested. Internett gjør det dessuten lettere for homofile og lesbiske å komme ut av skapet. Vi vil fokusere på nyheter og livsstil, og samtidig formidle seriøs informasjon om sikrere sex og om det å være homofil, fortsetter Angeltvedt.

- Spray har stor kompetanse innen Internett gjennom tjenester, webutvikling og utvikling av kundeklubber. Helseutvalget for homofile er en seriøs organisasjon med tilgang til store mengder oppdatert og viktig informasjon. Sammen skal vi gi homser og lesber et helt unikt tilbud på nettet, sier Sprays direktør Øivind Strengen i pressemeldingen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.