RESULTATERFINANS

Større pluss for Chess

Chess-sjef Idar Vollvik øker overskuddet, og spiser trolig markedsandeler fra både Telenor og Netcom, viser ferske tall.

13. apr. 2004 - 10:15

Mobilselskapet Chess har vært et av de mest lovende mindre mobilselskapene de siste årene. Selskapet har klart å etablere seg som en lønnsom aktør til tross for at det er avhengig av å leie dyre mobiltjenester av operatører som Telenor og NetCom.

I årets første kvartal fikk selskapet et overskudd før skatt på nær 14 millioner kroner av en omsetning på 110 millioner kroner. I tilsvarende periode i fjor fikk selskapet et overskudd på 2,5 millioner kroner av en omsetning på 49 millioner kroner.

Fremgangen skyldes ganske enkelt at stadig flere velger Chess som sitt mobilselskap.

- Vi mottar et stort antall nye søknader hver dag fra mobilbrukere som ønsker å bli kunde hos Chess, samtidig som frafall av eksisterende kunder er svært begrenset, sier styreformann Svein Johnsen i Chess.

- Vi forventer fortsatt økning i så vel omsetning som resultat i tiden som kommer. Vi kommer dessuten til å investere i nye produkter og tjenester som kommer kundene til gode, sier han.

    Les også:

Johnsen mener at mobilbrukerne ikke lenger lar seg lokke i like stor grad av de store operatørne med subsidierte mobiltelefoner og avtaler om bindingstid.

- De fleste forstår at slike avtaler koster mer enn de smaker. Den beste måten å opptre på er fokusere på faste lave priser uten bindingstid, mener Johnsen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.