RESULTATERFINANS

Superoffice buntes med Mac

I slutten av mai starter Superoffice markedsføringen av et prosjekt der selskapets salgssystem skal buntes med Apple PowerBook i Tyskland, Østerrike og Sveits. Hvis prosjektet blir vellykket, vil det bli kjørt i flere land.

Eirik Flaa
1. mai 1998 - 00:59

Superoffice sitt forhold til Mac-brukerne har til tider vært meget anstrengt. Nye versjoner av selskapets salgsstøtteverktøy for Apple-plattformen var i en lang periode svært forsinket, noe som resulterte i stor frustrasjon hos dem som satt med eldre versjoner av programvaren. I følge Superoffice er dette forholdet nå på bedringens vei etter at Superoffice for Mac versjon 4.0 ble lansert på Cebit-messa i mars. Nå skal selskapet - i løpet av mai - sette i verk et omfattende samarbeid med Apple i mellom-Europa.

- Superoffice skal i første omgang buntes med 3000 nye Powerbook-maskiner i Tyskland, Østerike og Sveits. Alle som mottar programpakken vil få tilbud om å inngå vedlikeholdsavtale med oss - hvilket innebærer at de betaler en årlig sum for å motta oppdateringer av programmet, sier administrerende direktør i Superoffice Norge, Gisle Jentoft, til digi.no.

- Avtalen med Apple er den første OEM-avtalen Superoffice har inngått. Dersom samarbeidet viser seg å være vellykket vil vi trolig prøve denne modellen også i Skandinavia og USA, forteller Jentoft som ikke tør spå hvor mange lisenskroner Apple-samarbeidet vil tilføre Superoffice, men han legger til at samarbeidet er mer enn en ren OEM-avtale.

- Som motytelse vil Apple sende ut 15.000 invitasjoner til et felles roadshow mellom Apple og Superoffice, sier Jentoft.

I følge Jentoft vil Apple og Superoffice sitt roadshow starte 27. mai og vare i rundt tre uker. Roadshowet vil gå gjennom Lausanne, Zurich, Wien, München, Düsseldorf, Hamburg og Berlin.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra