JUSS OG SAMFUNN

Svenske Spray med epost-problemer

Kunder som har gratis epost gjennom Spray fikk plassert alle sine eposter i kø eller fikk feilmeldinger fra fredag til i dag. - Vi forstår om noen kunder midlertidig har mistet tilliten til oss, sier Mattias Stanghed i Spray.

Hilde Nyman
2. aug. 1999 - 13:43

Webbyrået Spray tilbyr i dag gratis epost-konto både i Norge og Sverige, men tilbudet er ganske nytt i Norge. Epost-tilbudet er knyttet til portalen Spraystart, som hadde premiere i Norge i juni. Den svenske portalen tilbyr også gratis internettaksess, noe som på sikt også skal tilbys gjennom den norske portalen.

Før helgen brøt post-systemet til Spray sammen og de 260.000 brukerne som har epost-konto gjennom portalen kunne ikke sende elektronisk post ut. Meldingene ble i 95 prosent av tilfellene lagt i kø og sendt ved et senere tidspunkt, de resterende fem prosentene fikk feilmelding. Først i dag, mandag, kom systemet opp igjen.

- Det er den alvorligste feilen i Sprays historie hittil og vi forstår om noen kunder midlertidig har mistet tilliten til oss, sier portalansvarlig i Spray, Mattias Stanghed til Aftonbladet.

Ifølge Spray i Norge ser det ikke ut som de norske abonnentene er rammet av feilen. Selskapet har foreløpig ingen oversikt over hvor mange brukere som har meldt seg på den kostnadsfrie epost-tjenesten på den norske portalen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra