Tekst deg til mer snakketid

Telenors tapsprosjekt, Zalto Mobile, har kommet med en ny tjeneste til sine kontantkunder. Det er nå mulig å kjøpe ringetid med en tekstmelding.

Man trenger ikke lenger stå i kø på 7-Eleven for å kjøpe nytt "kontaktkort". Nå kan man bestille påfyll av ringetid med en tekstmelding.

Telenors pengesluk, Zalto, lanserte nylig tjenesten SMS Refill, som gir selskapets kontantkunder mulighet til å lade opp sin ringekonto med en tekstmelding.

Tjenesten fungerer slik at kunden sender en SMS med ladebeløp og sin personlige kode. Deretter lades kundens ringekonto opp med friske ringeminutter.

Man må også inngå en avtale med Zalto Mobile der man godkjenner belastning av sitt kort. Foreløpig må man ha et kredittkort eller bankkort med VISA eller Mastercard, men selskapet sier i en pressemelding at de i løpet av neste år også vil muliggjøre trekk direkte fra kundens bankkonto.

– Fremmede makter angriper oss daglig

Hør professor Olav Lysne og direktør Bjørn Erik Thon i Datatilsynet diskutere personvern, rikets sikkerhet og det digitale grenseforsvaret i vår nye podkast «Dobbeltklikk».

Til toppen