BEDRIFTSTEKNOLOGI

Tele 2 surfer på fusjonsbølgen

Tele 2 har på en knapp uke registrert 5.000 nye kunder, og det aller meste kommer som en følge av fusjonsplanene mellom Telenor og Telia. Tele 2 oppretter det de kaller "krisetelefon" for monopol-leie telekunder.

Frode Eriksen
26. jan. 1999 - 13:30

En av to inngående telefonsamtaler til teleselskapet fører til at Tele 2 sitt kunderegister øker med en person. Selskapet opplever en egen liten fusjonsbølge og har nå også opprettet 15 nye stillinger som selskapet håper å få besatt i løpet av kort tid, for blant annet å ta unna den forventede veksten.

Tele2 oppretter også det selskapet kaller krisetelefon for gamle Telia-kunder, ifølge en pressemelding fra selskapet "som opplever at de havner tilbake hos Telenor dersom de ikke melder seg som Tele2-kunde".

- Mange av kundene hos Tele2 eller Telia har nettopp ønsket om å komme bort fra statsbedriften. Nå havner Telia-kunder hos Telenor igjen. Derfor griper mange raskt til telefonen for å registrere seg hos oss. Vi hadde ventet en jevn vekst framover. Nå belager vi oss på at det vil skje noe raskere og øker derfor staben betydelig i løpet av kort tid, sier markedsdirektør i Tele 2 Norge, Haakon Klæbo.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.