BEDRIFTSTEKNOLOGI

Tele2 gjør Jämtland og Härjedalen til norsk "lydrike"

Det tok ikke Tele2 lang tid å svare på Telenor-utspillet om å innføre lokaltakst over hele Norge. Fra 1. juni tilbyr Tele2 "Norgestaksten" - og tar liksågodt Jämtland og Härjedalen med i ordningen.

Øystein Kvistad
25. mai 1999 - 16:14

Tele2 har lovt å være rimeligere enn Telenor på telefoni i Norge - og dét løftet akter det svensknorske selskapet å holde også etter 1. juni.

Med innnføringen av "Norgestaksten" vil Tele2s kunder, ifølge selskapet, ligge fire prosent under Telenor i pris på lokaltelefoni i Norge, inntil 20 prosent billigere på mobiltelefoni og inntil 30 prosent rimeligere på utenlandssamtaler.

- Norges telefonkunder har all grunn til å juble over at konkurransen på telemarkedet fungerer, sier markedsdirektør Haakon Klæbo i Tele2.

I sin pressemelding tidligere i dag skrev Telenor at man for noen år siden hadde ti ganger så høy pris på en telefonsamtale mellom Oslo og Bergen enn det som er tilfelle i dag.

- Hva begrunnet man disse prisene med den gang, spør Klæbo retorisk, og legger til at Telenor de siste ti årene har "melket markedet med åpenbart urimelige priser, og først etter at Tele2 og andre konkurrenter kom på banen, har Telenor satt noenlunde fornuftige priser på sine tjenester".

I en pressemelding fra Tele2 opplyser selskapet at det fra 1. juni også vil inkludere Jämtland og Härjedalen i sitt lokaltakstområde. Selskapet sier videre at det "har konkrete planer om ytterligere å utvide lokaltakst-begrepet".

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra