KARRIERE

Telecom skifter ut hele redaksjonen

Mandag kunne digi.no melde at Nettavisens Elin Festøy overtar som redaktør i Ukeavisen Telecom. Nå forteller administrerende direktør Arve Stølann at også alle journalistene er nye neste år.

Therese Werenskiold
4. des. 2001 - 14:53

- For tiden er det fem ansatte i redaksjonen til Ukeavisen Telecom, som også står bak Telecom.no. Det samme antallet skal det også være i fremtiden, sier Arve Stølann til digi.no.

Stølann er administrerende direktør og har et overordnet ansvar for alle publikasjonene til IT Media.

digi.no skrev mandag om Elin Festøy og hennes nye stilling i Ukeavisen Telecom.

Flere av de ansatte i redaksjonen har sagt opp stillingene sine. Det er bare deskredaktøren som blir på sin post.

- Hans Christian Færden har sluttet for flere måneder siden, og for cirka en måned siden sa journalist Håvard Fossen opp. Bjørn Veseth sa opp ganske nylig, opplyser Stølann. De to sistnevnte slutter rundt årsskiftet.

Ukeavisen Telecom vil dermed måtte ansette tre journalister.

Årsaken til turbulensen i den lille redaksjonen vil ikke Stølann kommentere ytterligere. Men han forteller at det ikke har vært noen ny, fast redaktør siden Arne Joramo forlot redaktørstolen i oktober. I mellomtiden har Bjørn Veseth fungert som konstituert redaktør for telekomavisen.

Stølann vil også presisere at han over lang tid har forsøkt å rekruttere Elin Festøy, og at han er svært fornøyd med at hun nå blir ansvarlig redaktør for avisen.

Han ser temmelig optimistisk på neste års drift.

- Vi har vært flinke til å kutte kostnader, og omsetter vi like mye til neste år som vi har gjort i år, vil vi gå med et lite overskudd, sier han. Og legger, for ordens skyld, til at salget ikke har vært overveldende i år.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.