BEDRIFTSTEKNOLOGI

Telenor til sengs med IBM

Telenor og IBM undertegnet fredag en rammeavtale om brukerstøtte og teknisk utvikling av hjemme-PC og hjemmekontorløsninger i Norge.

Vaktsjef
13. des. 1999 - 16:44

Målet med samarbeidet er å utvikle de beste totalløsningene til det norske markedet, skriver selskapene i en felles pressemelding.

- Vi ser at behovet for brukerstøtte vokser i takt med de stadig mer komplekse løsningene markedet kan tilby. Denne utviklingen ønsker vi å møte gjennom å bygge opp et godt apparat for brukerstøtte, sier direktør for driftstjenester i Telenor Bedrift, Tarje Holskil i pressemeldingen.

- Dagens hjemme-PC- og hjemmekontorløsninger settes sammen med produkter fra en rekke ulike leverandører i Norge, ikke minst er det programvare som skal fungere sammen. De som utvikler totalløsninger, må også har et ansvar for brukerstøtte i etterkant av leveransen. Dette får vi gjennom et sterkere samarbeid med Telenor, sier salgsdirektør for PC-divisjonen i IBM, Bjørn Roksvold.

Telenor Bedrift har levert over 70.000 hjemme-maskiner de tre siste årene. IBM er et av de mest populære merkene nordmenn velger til slike løsninger. Bare i første halvår solgte IBM 37.000 hjemme-PC-er.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra