BEDRIFTSTEKNOLOGI

Telenor tok gullkontrakten

Compaq/Telenor tok hjem gullkontrakten på rundt 13.000 hjemme-PCer til Statoils ansatte. Detaljene om kontrakten, som er verdsatt til 210 millioner kroner, ble kjent klokka tolv i dag.

Morten Øverbye
4. feb. 1997 - 12:00

Telenor-pakken, bestående av Compaq multimedia-PC, skjerm fra Tandberg, skriver fra Lexmark og toårig ISDN internett-tilgang fra Telenor, skal leveres til rundt 13.000 Statoil-ansatte.

Dermed var det Compaq/Telenor, og ikke Dell som flere hadde skrevet på forhånd, som tok den gullkantede Statoil-kontrakten.

Kontrakten med Telenor varer ut 1997, mens bruker- og garantiordninger gjelder for to år fra leveringstidspunkt. Levering av utstyrspakken til den enkelte Statoil-ansatte starter i april. Medarbeidere i Norge får utstyret levert hjem, og de får opppgradert vanlig telefonabonnement til ISDN.

Konsulentselskapet ISI har fått i oppgave å etablere for administrativ, oppfølging og sammensetning av opplæringsprogrammet. De ansatte skal delta på flere kurs for å bygge opp PC-kompetanse, og de vil måtte bruke noe av sin fritid på dette.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.